Τρόποι Πληρωμής

α) Με χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας VISA ή MASTER-CARD

Οι συναλλαγές σας διεκπεραιώνεται απο την PayPal και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Trt 1

β)Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής (μόνο με μετρητά) γίνεται στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς – courier με την παραλαβή των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με επιπρόσθετη χρέωση XXX ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν αφορά εμπορεύματα συγκεκριμένων διαστάσεων, π.χ. έπιπλα, πίνακες, χαλιά, καθρέπτες, στα οποία η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

γ) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα μας, είτε με μετρητά είτε με κάρτα

δ) Μέσω του PayPal (χωρίς επιβάρυνση)

Μπορείτε να πληρώσετε κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας PayPal.

ε) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
IBAN:
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:

Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει στην κατάθεσή σας να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελίας που θα το βρείτε στο εμαιλ επιβεβαίωσης της παραγγελίας, και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο 2467022726 ή στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο info@sanahome.gr για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.